OVER ONS CAFÉ

Zaakvoerder Rob Stynen heeft zijn café doorheen de jaren omgetoverd tot dé place to be in Westerlo en omstreken.

Zo is er onder meer Belgacom TV en Telenet TV voorzien, zodat al onze klanten kunnen kijken naar het eerste- en tweedeklassevoetbal. Ook de andere sporten, zoals wielrennen, met uiteraard de Vlaamse Voorjaarsklassiekers, en het Formule 1, krijgen bij ons een plaatsje op de televisieschermen in het café.

In de warmere periodes van het jaar is ons terras geopend, zodat u bij ons ook van een fris pintje in de zon kan genieten. Uiteraard wordt u op het terras op uw wenken bediend. Dat ons terras erg populair is, mag blijken uit het feit dat Café ‘t Centrum zich langsheen een fietsroute bevindt. Veel mensen stoppen dan ook even bij ons om even uit te blazen.

In het café zelf is er ook de nodige ruimte vrijgemaakt voor de nodige caféspelen: zoals een pooltafel, darts en tafelvoetbal. Bovendien zijn er regelmatig toffe evenementen, zoals optredens, feesten, eetdagen en dansdagen.

In een apart zaaltje van het café is bovendien Snookerclub Limit gevestigd. Alles over hen kan u vinden op de pagina van deze website die aan hen gewijd is.

Stel een vraag Ga naar fotopagina